Kamennú predajňu na Piesočnej 35 v Bratislave máme otvorenú dňa 31.12. a následne až do 6.1 čerpáme zaslúženú dovolenku.

Cestoviny s medom, orieškami a hrozienkami

Príprava hrozienok: Namoč hrsť hrozienok do teplej vody s trochou rumu. Rum môžeme samozrejme aj vynechať.

Uvar cestoviny: Cestoviny uvar al dente a sceď.

Medovo-oriešková omáčka: Na panvici opraž nahrubo nasekané vlašské orechy a lieskovce. Pridaj kúsok masla, med a namočené hrozienka, dobre premiešaj.

Spoj: Pridaj uvarené cestoviny a jemne premiešaj, aby sa dobre obalili omáčkou.

Dobrú chuť 😊

e0db2069-542a-4c0a-8bfd-adf92ff834ef

c27ee88b-32ed-4265-8d9c-48028224294e